Contact

Voor fysiotherapeutische behandeling van voetklachten kunt u terecht bij praktijk Fysiotherapie Holtenbroek te Zwolle, telefoonnummer: 038 – 454 55 55.

U kunt u ook direct aanmelden bij de praktijk, door uw gegevens in te vullen in het contactformulier van Fysiotherapie Holtenbroek. Na ontvangst van de gegevens zal de secretaresse contact met u opnemen.

Vragen over uw persoonlijke situatie met betrekking tot voetklachten en behandeling, uitsluitend mailen naar info@fysiotherapieholtenbroek.nl

Heeft u andere vragen, bijvoorbeeld over het volgen van een workshop, of over het organiseren van een workshop op locatie, mail dan naar info@fysiotherapiemargrietwijma.nl

Contact deelnemers Workshop Fysiotherapie bij voetklachten

Persoonsgegevens en praktijkgegevens van collega’s, die in het verleden een workshop ‘Fysiotherapie bij voetklachten’  hebben gevolgd, zijn niet bewaard. Mocht het wenselijk zijn dat de gegevens beschikbaar zijn voor patiënten met voetklachten in uw woonomgeving, dan kunt u de praktijkgegevens nogmaals mailen. Voeg een toestemmingsverklaring toe, met vermelding dat de gegevens bewaard mogen worden en verstrekt aan mogelijke patiënten.